Behandlinger (se prisliste her)

AROMA TERAPI

Afslappende massage med udsøgte, velduftende olier fra Fjernøsten. Modvirker stress, fjerner nervespændinger og træthed i hele kroppen.

TERAPIMASSAGE MED VARME LAVASTEN

Massage med varme lavasten er en af de massageformer, der i dag bliver stadig mere populær blandt terapeuter og massører. Varme lavasten og massage er en komplementær praksis, som er kendt for at fremme dyb afslapning og forbedret blodcirkulation. Den beroligende varme fra de varme sten anvendes til at lindre muskelspændinger og dulme smerter og stress.

URTEMASSAGE MED VARME THAIURTER

Løsner dine muskelspændinger og giver dyb velvære og dejlig afslapning. De udvalgte urter varmes og indgnides på kroppen i en speciel stofpude.

DEN BERØMTE TRADITIONELLE THAI MASSAGE

Rigtig Thai massage er kendt af mange og hos os kan du genopleve de klassiske thaimassager. Vi tager udgangspunkt i , hvordan din krop og muskler har det. Du kan få blid, mellemhård og dybdeborende massage. Hjælper og lindrer mod de fleste former for ryg-, ben- og nakkesmerter.

 PEELING, SAUNA, SCRUB & MASSAGE

Forkæl din hud med en bodyscrub, der effektivt fjernes døde hudceller og urenheder. Huden efterlades smidig og blød. Herefter massage og sauna. Behandling afsluttes med fugtgivende bodylotion.

SPORTSMASSAGE

En grundig massage, der fjerner spændinger / ømhed og løsner op i alle muskler. Der kan sættes fokus på individuelle behov, som spændinger i nakke, skuldre, fødder mv.

FODTERAPI PEELING, SCRUB & MASSAGE

Behandlingen starter med en afstressende fodbad med salte og urter. Fødderne peeles, hård hud files og fødderne pakkes ind i en rensende og blødgørende maske. Behandlingen afsluttes med afslappende fodmassage og en forfriskende og nærende fodcreme.

MANICURE & PEDICURE

Hånd- & fodbad med blødgørende olier. Neglene klippes og files, og neglebåndene skubbes blidt på plads, så de får en flot, ensartet facon. Hænder og fødder peeles og efterlader huden silkeblød. En skøn massage fuldender luksusoplevelsen. Behandlingen kan afsluttes med oliepleje eller klar lak.

ninas wellness thaimassage farum

Åbningstider

Mandag - fredag  09.00 - 18.00
Lørdag 09.00 - 12.00 
Søndag Lukket

Find os på Facebook

ninas wellness paa facebook

Gå til toppen

Kære kunder 

Ninas Wellness i Farum er nu lukket, da jeg emigrerer til det sorte Jylland .

Jeg regner med at genåbne forretningen ved Viborg en gang i efteråret 2019.

Ny adresse er Ravnsbjergvej 11, Skelhøje pr 7470 Karup. Samme tlf. nr. 28550024.

Se snart nærmere på hjemmesiden Ninaswellness.dk.

Tusind tak til alle nyere og gamle kunder for mange gode stunder med sjov, livsglæde og et enkelt piv hos mændene ...

Jeg glæder mig til at se (nogle af) jer i Jylland ved Dollerup bakker.

Så tusind tak og på gensyn
Ninas Wellness

 filosofi